Om Apollo-klinikken

Vi er et team med leger og spesialister innenfor transplantasjon og behandling av hårtap. Klinikken på Lørenskog åpnet i 2014, og har siden da tilbudt behandlingsmetoder til alle typer hårtap. Siden oppstarten har vi transplantert hår for mellom 200-300 kunder.

Vi er det eneste senteret i landet som tilbyr transplantasjon til hår, skjegg og øyenbryn i tillegg til helhetlige behandlingsmetoder for hårtap. Hos oss kan du få informasjon om behandlingene som finnes og hva du kan forvente, også i årene etter transplantasjonen.

Vi er transparente og profesjonelle og har som mål at våre kunder får en løsning som de kan være fornøyde med i lengre tid.

Apollo-klinikken er en del av Apollo Hårsenter-kjeden som har hjulpet folk med hårtap og hodebunnsproblemer i over 30 år. Apollo Hårsenter tilbyr spesialdesignede hårsystemer/hårdeler, tilpassede parykker, hodebunnsanalyse og -behandling. Det er Apollo Hårsentere rundt omkring i hele landet, men Apollo-klinikken finnes bare på Lørenskog.

Apollo-garantien

Du skal føle deg trygg på at du får det resultatet du forventer deg etter å ha vært på konsultasjon hos oss. Derfor gir vi alle våre klienter en garanti på at hårtransplantasjonen blir vellykket og at resultatet er varig.

Vi kan garantere at 95 prosent av håret vi transplanterer gror ut, og at du får den oppfølgingen du trenger både før og etter behandling.

Vi bruker et mikrokamera for å dokumentere status i hodebunnen før transplantasjonen og etter transplantasjonen. Viser det seg at mindre enn 95 prosent av håret som er transplantert ikke er grodd ut får du en ny behandling eller korreksjon uten å betale for dette.

Det er sluttresultatet som teller, både for oss og for deg som klient!

Priser

Ingen andre klinikker kan gjennomføre større hårtransplantasjoner enn oss. Det er vanlig med transplantasjon av 2000 till 3500 hår. Hos oss kan du få utført en ekstra stor hårtransplantasjon med opptil 8000 hår på en dag. Prisene nedenfor er veiledende og kan variere basert på omfanget av behandlingen.

Hårtransplantasjon

Liten: 15.000 - 35.000 kr
Stor: 35.000 - 65.000 kr
Ekstra stor: 65.000 - 95.000 kr

 

PRP

9500 kr per behandling.

 

Tricopigmentering

Fra 7.000  kr

 

Finansiering

Vi tilbyr finansiering med 12 – 24 måneders nedbetalingstid. Spør oss om finansieringsordningen når du kommer på konsultasjon.

 

Hjelp til å velge riktig løsning

Det er viktig at du får hjelp av en hårspesialist til å vurdere din situasjon før du velger behandlingsmetode. Vi tilbyr uforpliktende konsultasjonstimer hos oss der vi gjør en vurdering av ditt hår og gir deg informasjon om løsningene som eksisterer slik at du kan ta et informert valg.

Kontakt oss