Hvor mye koster det?

Se prisoversikt.

 

Hvordan er prosessen frem til behandling?

Etter at du har tatt kontakt vil du bli kontaktet av oss for å avtale tidspunkt for konsultasjon. Dersom du ikke har mulighet til å komme til vår klinikk på Lørenskog for konsultasjon, er det fullt mulig å ta konsultasjonen over telefon, skype eller e-post.

På en konsultasjonstime går vi nøye gjennom hvilke behandlingsmuligheter du har, hvilken løsning som passer deg best og resultatet du kan forvente deg. Dersom du bestemmer deg for å ta en behandling vil vi avtale tid og dato du kan komme til klinikken for å gjennomføre denne.

På behandlingsdagen møter du legen som skal utføre transplantasjonen, og du blir nøye informert om behandlingsforløpet. Legen tegner opp hvilket område det skal transplanteres hår til. Da får du også vite på forhånd hvor stort område som kommer til å bli dekket av hår.  

Hårtransplantasjonen utføres på en dag, og det tar alt fra fire til tolv timer.

 

Hvordan kan jeg være sikker på resultatet?

Alle våre klienter oppnår en vesentlig forskjell etter behandling hos oss. I noen tilfeller kombinerer vi behandlinger for å få best mulig resultat.

Det viktigste for oss er at resultatet blir bra. Derfor bruker vi et mikrokamera for å studere hårbunnen nøye før vi anbefaler behandlingsmetode. Vi er ikke ute etter å gi urealistiske forhåpninger til våre klienter, og derfor legger vi stor vekt på viktigheten av konsultasjonstimer før eventuell behandling starter.

Vi tilbyr Apollo-garantien til alle våre klienter. Les mer.

 

Foregår hårtransplantasjon ved bruk av kirurgi?

Det er ingen kirurgiske inngrep knyttet til hårtransplantasjon, og som regel tar ikke behandlingen mer enn én dag. Vi bruker en metode som gjør at du slipper å barbere hele hodet.

 

Hvordan følges jeg opp?

Fra første konsultasjon får du en egen pasientkoordinator som gir deg all informasjonen du trenger før, under og etter behandlingen. Du er selvfølgelig velkommen til å ta kontakt når som helst under oppfølgingen. En stund etter behandlingen ønsker vi gjerne å se hvordan resultatet er blitt, og om du selv er fornøyd med resultatet.

Bor du langt vekk fra vår klinikk i Lørenskog, er det ikke uvanlig å ta første konsultasjon og/eller oppfølgingskonsultasjonen via videosamtale.

Dersom mindre enn 95 prosent av det transplanterte håret har grodd ut etter behandlingen, har du med Apollo-garantien rett på ny behandling eller korreksjon.

 

Hva er Apollo-garantien?

Du skal føle deg trygg på at du får det resultatet du forventer deg etter å ha vært på konsultasjon hos oss. Derfor gir vi alle våre klienter en garanti på at hårtransplantasjonen blir vellykket og at resultatet er varig.

Vi kan garantere at 95 prosent av håret vi transplanterer gror ut, og at du får den oppfølgingen du trenger både før og etter behandling.

Vi bruker et mikrokamera for å dokumentere status i hodebunnen både før transplantasjonen og etter transplantasjonen. Viser det seg at mindre enn 95 prosent av håret som er transplantert ikke er grodd ut får du en ny behandling eller korreksjon uten å betale for dette.

Når kan jeg forvente resultater?

For hårtransplantasjon og de fleste andre behandlingsmetodene vi bruker, tar det litt tid før resultatene blir synlige. Tar du hårtransplantasjon vil det ta seks til tolv måneder før du kan se det varige resultatet.

Mange ser på tiden som en fordel. Det betyr at de rundt deg ikke reagerer på at du plutselig har fått nytt hår, og at overgangen fra lite hår til masse hår blir en naturlig prosess.

 

Trenger jeg sykemelding etter behandling?

Nei, det trenger du ikke.

Har du flere spørsmål?

Hvis det er noe du er usikker eller lurer er det bare å ta kontakt med oss

Kontakt oss