Gjenvekst og revitalisering av hår

PRP (platlet rich plasma = blodplateberiket plasma) er en proaktiv behandlingsmulighet for kvinner og menn som opplever håravfall og redusert hårkvalitet. Behandlingen går ut på å stimulere hårfolliklene til økt vekst og revitalisering av håret.

PRP – En anerkjent metode

En PRP-behandling vil naturlig stimulere håret ditt til økt vekst, og du vil få mer hår samtidig som du forebygger at eksisterende hår faller av. 

PRP er ingen ny vitenskap og har i lang tid vært brukt innen blant annet ortopedi og sportsmedisin. Med gode resultater har PRP senere blitt benyttet til behandling av hårtap.

Til behandlingen bruker man kun pasientens eget blod, og det er derfor ingen risiko for allergiske reaksjoner. Blodet blir hentet ved hjelp av en vanlig blodprøve, og så sentrifugeres for å isolere ut det blodplateberikede plasmaet.

Etter at plasmaet er isolert blir det injisert i hodebunnen. Blodplatene inneholder flere vekstfaktorer som kan stimul­ere hårfolliklene til økt vekst og revitalisering. Behandlingen er en enkel og grei prosedyre.

 

Det anbefales å starte med tre PRP-behandlinger med 3 måneders mellomrom. Deretter vil det være behov for en årlig vedlikeholdsbehandling.

Dette er en svært god nyhet for alle som ikke lenger ønsker redusert hårvekst, og metoden passer like godt for kvinner som for menn.

 

Ser du tegn til håravfall eller redusert hårkvalitet og ønsker å stoppe den negative utviklingen?

 

Kontakt oss

 

Ja takk, jeg vil gjerne ha en uforpliktende konsultasjon.

Apollo-klinikken AS

Solheimveien 56
1473 Lørenskog
Telefon: 23 89 10 98
Epost: [email protected]