FUE (Follicular Unit Extraction = hårsekk ekstraksjon)

Er metoden vi bruker for hårtransplantasjon. Det er en skånsom metode som ikke krever kirurgi eller sting. Hver klient sin hodebunn og behov blir nøye kartlagt før transplantasjonen for å sikre at resultatet blir naturlig og tykt hår.

Ved FUE-metoden er det klientens eget hår som flyttes fra donorområdet i nakken til området som skal fylles med hår. Ekstraksjonen av hårsekkene er smertefri og leges uten komplikasjoner. De fleste klientene er tilbake i jobb dagen etter behandlingen.

Vår lege er spesialisert innen hårtransplantasjon, og bruker den mest avanserte teknikken for å transplantere hår. Vi bruker en maskin som kan ekstrahere opp til 8000 hår i én behandling.

 

Slik foregår transplantasjonen

Hårsekker blir ekstrahert én for én fra donorområdet ved bruk av et spesialdesignet verktøy. Deretter blir hårsekkene lagt over i en løsning som skal optimalisere hårets vekst etter transplantasjonen.

Hårsekkene blir implantert direkte inn i det hårløse området på hodet ved bruk av et spesielt verktøy med en diameter på 1 millimeter eller mindre. Det lages ingen hull eller åpninger på forhånd.

Denne metoden gjør det mulig å bestemme dybde, retning og vinkel på hvert hårstrå. Resultatet blir helt naturlig hår som vokser ut etter transplantasjonen og som vil fortsette å vokse i lang tid.

Ja takk, jeg vil gjerne ha en uforpliktende konsultasjon.

Apollo-klinikken AS

Solheimveien 56
1473 Lørenskog
Telefon: 23 89 10 98
Epost: [email protected]